Beauty Angel Danmark, som er Danmarks største leverandør indenfor Collagen lyset, står for et innovativt koncept for lys- og wellness-terapi. Beauty Angel lyset udnytter synligt, rødt lys inden for lysspektra området til at stimulere kroppens egen såkaldte ”photo rejuvenation”-proces. Den øger produktionen af collagen, elastin og hyaluron på naturlig vis. Ved regelmæssig anvendelse reduceres rynker, huden bliver synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres.

Beauty Angel lyset stimulerer kroppens egen proces af fotobiostimulation. Vi ved, at denne proces er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastin-fibre.
Dermed vil små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere. Samtidig er behandlingen afslappende og yderst behagelig.

Vi ved også at hudens ældning er påvirket af en lang række faktorer. Kliniske undersøgelser har vist, at collagen lyset kan fremskynde regenerering af hudceller med helt op til 150-200 procent. Beauty-Angel Danmark tilbyder et innovativt koncept for lys- og wellness- behandling.

BEMÆRK : Unge under 25 år har maksimal collagen i kroppen. De kan til gengæld opnå rigtig gode resultater med Beauty Angel behandlinger f.eks. i forbindelse med akne og uren hud.

beauty-angel-lys-ub